Mild is sinds 2013 het boeiend vervolg op twintig jaar ervaring in human resources, talentmanagement, coaching & consulting binnen toonaangevende internationale bedrijven (Coca-Cola, Hudson, Accenture). Tegelijk is het de vrucht van leergierigheid en permanente vorming in het coachen (Universiteit Gent, Europa College, Vlerick Management School, Arabel, Jef Clement, Mindful Me, Stress & Burn-out coaching, Acceptance and Commitment Training, Krachtgericht coachen, Talenten Luk De Wulf, Paradoxaal coachen, Coachen en Kanker – jouw gids bij Kanker bij Stichting tegen Kanker), Voice Dialogue (Voice Dialogue Instituut), Mantelzorg (Magenta).

Meer info over mijn werk-en leerervaringen vind je op linkedin.

Samen met mijn man, 2 jongvolwassen zonen en hond, woon ik in de groene noordwestrand van Brussel. Ik hou van reizen en de zee, leren en boeken, verhalen en films, lekker tafelen en wandelen met vrienden, en een duurzame planeet.